MIN SMINKE

 • PUBLISERT: 09.02.2016, 12:55 - KATEGORI: Temablogging
 • - KOMMENTARER:
 • 0Jeg har brukt denne foundasion i litt over et år? mener jeg, den er super lett samtidig som den jevner ut huden på en fantastisk måte! Jeg vil anbefale denne til de som ikke liker tung eller mye sminke, det skal faktisk MYE til for å få flekker,skjoller eller "kakete" hud, hva er vel bedre enn det? Det eneste er at den skulle ha dekket hakket mer enn det den gjør. Men det er enkelt fikse med et lett pudder over!

Kjøpte dette først for noen dager siden og har brukt det siden.. hittil er jeg faktisk positivt overrasket! Det legger seg veldig fint på huden og holder hele dagen, på meg iallefall, hehe. Dette er heller ikke tung sminke.og gir en naturlig airbrush look, noe jeg elsker!

Jeg bruker ikke concealer hver dag, heller de dagene jeg skal pynte meg eller trenger å dekke noe ekstra godt.. men da er det disse to jeg har brukt, nå er det vel egentlig bare true match sin jeg kan bruke, ettersom naked skin sin begynner bli ganske så tom.

Lipliner er heller ikke noe jeg bruker ofte ( mest fordi jeg ikke klarer påføre det slik at det faktisk ser fint ut + for lat til sminke meg mer enn jeg trenger ) men leppestiften derrimot, in love ♥

Til slutt tok jeg bare bildet av bordet mitt og en del sminke jeg ikke har tatt bilder av, fordi jeg ikke bruker det til hverdag. Det hender jeg bruker mary lou sin highlighter som jeg forresten syntes er verdens fineste og som jeg knuste idag....faen. Når jeg først bruker solpudder bruker jeg bareminerals sitt fra orginal pakken dems, terracotta eller california bronze som også er av bareminerals, siste nevnte er bare helt nydelig.. fineste bronzeren jeg har sett! 

RESULTATHva syntes dere? Likte dere innlegget? 

-Sandra 

 

 

  

et liv, en blogg, store ansvar, flere tårer

 • PUBLISERT: 20.11.2012, 17:18 - KATEGORI: Temablogging
 • - KOMMENTARER:
 • 8

Har så sinsykt mye og tenke på at jeg bare vil gråte. Ansvar overalt, ting jeg ikke kan gjøre noe med.. er det som irriterer meg mest. JEG HAR VENNER som har det så utrolig vanskelig, jeg har venner som er blitt flyttet fra Harstad fordi ting har vært så vanskelig, jeg har venner jeg så vidt for se igjennom året. Jeg har venner som virkelig har det tungt, og det værste er at jeg faktisk ikke kan gjøre noe som helst, for og hjelpe. Det er alt for store ting og alt for stort ansvar til det.

Skulle virkelig ønske alt bare ordnet seg NÅ. Det har gått så lang tid, kan virkelig ikke noen med VETT ta tak i ting og gjøre ting rett, og ikke bare tro de har rett og rive folk ifra hverandre. Iallefall verdens beste pusi ting skal ordne seg, jeg elsker deg verdens beste sis.. det har tatt en tid, men ting skal ordne seg... er det ikke okei så er det ikke slutt. Du er faktisk en av de som betyr ALT for meg..jeg skulle så gjerne ofret alt jeg har, jeg skulle ha rømt tatt båt, eller hva som helst for og se deg og redde deg. Men du vet jeg har prøvd ALT, alt jeg kan hvertfall. Men nå skjer det, ting SKAL bli tatt tak i.  Elsker deg, og vi skal være sis igjen snart. Om ikke så aaaaaaaaaalt for lenge til hvertfall :( elsker deg mer en noen♥

"

-Sandraangela

  

 

Så alt for mange som ødelegger

 • PUBLISERT: 14.11.2012, 22:04 - KATEGORI: Temablogging
 • - KOMMENTARER:
 • 8

Nå som jeg hadde en del tid på dataen til mamma, tenkte jeg og blogge litt til! Så hvorfor ikke bare kjøre igang en tekst? nå som det begynner og bli en stund siden.

Du drar deg i håret, feller tårer, ser på deg selv i speilet. HVA ER GALT? du begynner lete etter feil for og fikse på de. Kanskje nesen er stygg? den lille detaljen som ingen andre legger merke til, er det du hater mest med deg selv, det du skammer deg sånn for, og prøver sjule for alle andre. Den lille tingen, hvorfor et så stort bry?

Jo fordi så alt for mange her i verden ikke klarer styre sjalusien sin riktig vei, og derfor istedet sier så utrolig mye stygt bare for og dra en ned. Hvorfor finnes det så alt for mange sånne? kanskje veninnen din har en kjeeempe nydelig kjole på seg,som hun har strevd med og finne, og er glad og fornøyd med,Også kommer det til det at hun spørr hva du syntes, fordi du er veninnen hennes, så syntes du vel egentlig hun er FANTASTISK, men uansett sier du kanskje, nei den var ikke så fin denne passer bedre! også finner du fram en "styggere" kjole, bare for at du skal oppnå det og være finere en henne, og at hun skal sitte ufornøyd og lei seg igjen, men allikevel sier hun at hun syntes du er dritfin. Fordi hun er veninnen din, og vil alltid at du skal ha det bra, hun vil alltid være ærlig med deg, fordi du betyr noe for henne.

Hva er poenget med det? hvorfor ikke bare være litt glad på andres vegne,fornøyde og stolte over at veninnen din endelig er fornøyd selv og virkelig er glad for noe, istedet for og ødelegge det eneste hun kanskje har strevd med og føle seg bra i? så ødelegger du det. Fordi du selv ikke er sterk nok, til og se det positive på deg selv og andre. Du vet kanskje ikke hvordan veninnen din har det innerst inne, kanskje hun gråter hver kveld av ting du overhodet ikke vet, og setter på et smil for ikke ødelegge for andre, fordi hun er ekte. Hvor mye verre gjør ikke du det for henne med og aldri fortelle henne at hun faktisk gjør noe bra, faktisk er fin, eller en kjempe god veninne. Er det fordi det er flaut og si sånne ting? serriøst? til din veninne?

Og når det kommer til det at personer er forskjellige, er det nesten ingen som respekterer det. Har du blondt hår og bruker sminke da er det overhodet ikke vært bli "ekte" venn med deg, fordi du er bitch. Men og late som man er venn med deg, for og gjøre seg selv mere populær og klatre høyere, mens man drar andre til bunnen det er vel helt okei for deg?  Har man svart hår og bruker mye eyeliner og mascara og kler seg svart, da er det overhodet ikke vært bli venn med deg, fordi du er emo, du kutter deg, du har det vanskelig. Det er vel ikke bare noen som er sånn, men at andre liker og kle seg på sin måte? Har du rødt hår og er flink på skolen er det overhodet ikke vært og bli venn med deg, fordi du er nerd, alt du bryr deg om er skole og lekse, du er ingenting morsom og være lamme, du finner aldri på sprell eller noe, det kan umulig være det at du er flink på skolen men når det kommer til sist er du helt gal og faktisk kjempe morsom og være lamme? neidaa, for alle må jo bare tenke negativt, ingen klarer tydeligvis se den gode siden på folk. Utsende er bare et utsende, innsiden er det som betyr noe, uansett. Man kan jo like og sminke seg "svart" ha svart hår og mørke klær, uten og virkelig slite og kutte seg? Man kan jo være verdens snilleste, fordeom man har blondt hår og sminke? Man kan være verdens galeste og gladeste gledespreder uansett om man har rødt hår.

Må verden være så vanskelig og leve i? det er jo umuli være perfekt, eller bli likt av folk.

ikke lik meg det er mere en okei for meg, jeg lever livet mitt som det er, FORDI DET ER MITT LIV. Og ingen vet jo om man faktisk bare har et liv eller ikke, så hvorfor ikke bruke det livet på og ha det morsomt og bra, istedet for og bare gjøre alt man kan , så andre kan like deg, ekte venner liker deg for den du er, og ikke for va andre ser i deg. Jeg driter regel rett i hva andre syntes om meg, hat meg eller elsk meg det er opp til deg, du kjenner meg vel ikke:))) Jeg bryr meg ikke om folk vil dra meg ned, baksnakke meg, kalle meg. Fordi det viser bare at de er sjalu, eller har det veldig vanskelig selv. Å nei jeg syntes ikke synd i deg! Begynn og hør litt mere på RIhanna.. Ta på s&m og dans, se på de tingene du ELSKER med deg selv, og hvis noen syntes du er selvopptatt eller selvdigger for det, bare la de syns det, dem vil helt sikkert bare ha det du har, som de ikke har. Jeg vet det er mange som ikke liker meg, og det er mere en okei, ja jeg har blondt hår, jeg bruker sminke, jeg handler på bikbok, jeg har en blogg, jeg tar bilder av meg selv. Men om det er det eneste du har fått med deg, så kjenner du jo ikke meg, da kjenner du alt utenpå. Har du sett meg gråte, snakke om ting som BETYR noe, har du sett meg stått og nesten slått til folk fordi de mobber andre som ikke kan si ifra om ting, har du sett meg bli sint for de som er frekk mot de som ikke har det så lett, har du sett meg orgentlig sint, eller har du sett meg som verdens gladeste og verdens sprøeste, eller bare verdens trøtteste, da har du sett MEG. Jeg er så mye mere en en blond dukke.

Og til de som ikke kjenner meg men "vil bli kjent med meg" også står de og er frekk i munnen mot andre, akkurat som om de tror jeg skal tro de er kul, og med en gang bli venn med de, som faktisk har skjedd veldig mange ganger, HADEBRA! Jeg er ikke en person som ser på at andre blir mobbet eller blir plaget, jeg er den personen som havner i trøbbel selv fordi jeg kan bli så utrolig sint av slike ting at jeg bare vil slå til, og vise dem hva dem gjør mot personen dem står og mobber. En venn av meg pleier jeg får nesten røde øyne av og se på mobbing, haha? kanskje jeg faktisk får det, hodet mitt koker i allefall over. Jeg får nesten annfall.

Personer som tørr si ifra, og tørr si ifra om mobbing, uansett om den kjekkeste gutten du liker mobber vennen din, STÅ IMOT. De som går bort til de som har det vanskelig og gir dem et smil, de som vet at utsende kan ha en helt annen vei en innsiden, sånne personer... elsker jeg, HVORFOR ER DET SÅ FÅ? Det er så alt for mange som ødelegger.

-Sandraangela

 

til margaret

 • PUBLISERT: 11.11.2012, 16:42 - KATEGORI: Temablogging
 • - KOMMENTARER:
 • 4

hør på denne mens du leser innlegget vennen min!

<

HAHA HER VA VI FIN-.-

haha, ka skjedde her?


 
'

Margaret, vi har så mange minner sammen på de 3 gangene du har vært her i Harstad, noen gode og noen vonde. Jeg tror mange av grunnene til at vi har kranglet en del er fordi vi er så lik og liker alt det samme, og tenker på de samme tingene, og da blir det bare tull. Men nå skjønner vi hvor barnslig vi har vært, og her stopper det. Vi har blant annet sovet her, du har vært med på skolen min for en dag, vi klipte opp buksene våre bare for og skille oss ut. Vi har sovet på grand "ulovelig" sammen, vi har vært barnevakt sammen, vi har løpt som gærninger fram og tilbake midt på natta for og finne taxi, vi har stått i trusa og krevd gått ned i lobbyen og få sjokolade mitt på natta, vi har kranglet så sinsykt me andre mens vi har vært på parti, og bare flirt oss ihjel når vi har lagt på på telefonen, vi har sprunget rundt hele bergseng for og sleppe unna noen, vi har gråtet sammen, vi har vært på mye gøy sammen, vi har sovet i en campingvogn sammen. Vi har gjort mye dumt sammen, men alltid støttet hverandre, jeg har spydd på deg og jakka di og skoene dine, og nesten hele sengen haha.

Jeg vil ikke miste deg igjen, jeg elsker deg veldig mye! Og det er så mye lettere og smile når jeg vet at vi er sånn som før, når jeg vet at jeg kan glede meg til du kommer til Harstad. Vi skal få såå mange flere minner sammen! Og jeg kan nesten ikke vente på de. Du betyr så masse for meg, du skal vite jeg alltid vil være der for deg, jeg vil alltid støtte deg, du kan alltid komme til meg, uansett om vi skulle bli uvenner eller ikke.

Du er faktisk den ENESTE personen jeg tenker så likt med, gjør så likt med, og er så lik med. MBG OG SAB♥ alltid oss fra nåå av! beste du, love you beibi for alltid, unike fjortisen min;*

-Sandraangela

 

 

 

 

 

  

  

  

  

bare et ord kan skape millioner tanker og følelser

 • PUBLISERT: 27.10.2012, 13:40 - KATEGORI: Temablogging
 • - KOMMENTARER:
 • 5

Du blar gjennom nyhetene, og ting som blir delt og likt på facebook, om at det nesten er en ny person hver uke som tar sitt egent liv på grunn av andre. På grunn av at andre ikka klarer styre sjalusien sin, eller at dem rett og slett er så utrolig kald og hjerteløs at dem bare gjør det av ren nytelse. Jeg har så fryktelig lyst og bare ta verdens skarpeste kniv og verdens sterkeste pistol og skjære av de halsen, og skyte dem i hodet og hjertet, og stå og le av det.

Nå blir en hver jente som dumper en, har fine pupper,har fin kropp, eller rett og slett bare krangler med noen, dømt til og være en hore. Virker som ingen vet hva hore betyr? en hore er en jente som SELGER seg for sex, og ikke bare har den kroppen guttene drømmer hun skulle selge seg til. Og kalle en jente en hore, kan skade hun veldig innvendig, når hun faktisk ikke er det. Eller hvis en jente blir kalt stygg, glemmer hun det aldri, og det vil kanskje ødelegge hele utsende hennes,kanskje hun aldri vil føle seg fin igjen?

Det er så alt for mye stygt I denne verden, det er så alt for mange som fortjener et fantastisk liv men har et forferdelig, det er så alt for mange som fortjener brenne i helvette. Det er så alt for mange tanker, det er så alt for mange følelser, det er så alt for mange ord.

Mange som har spurt meg hva jeg syntes om mobbing om jeg tar det hardt, og JA jeg tar det hardt, jeg hater mobbing. Uansett om mange av dere helt sikkert tror jeg gjerne mobber noen selv, eller gjerne er bitchy og dømmer mange "stygg" siden jeg bruker sminke, har blondt hår og en blogg. Jeg må vel være en av de som forbyr mobbing mest i verden, jeg har faktisk slått ned flere som har mobbet noen. Ikke at det bra i det hele tatt, men jeg kan eksplodere helt av mobbing. Alle kan gjøre feil en gang i blant, og de fleste vil skru tilbake tiden, men da er det for sent, da er allerede krigen i gang, og den kan ende veldig veldig vond.

Jeg har aldri blitt mobbet selv, men jeg har slitt med så mange ting med meg selv, og jeg har aldri vurdert selvmord eller stått med en kniv forran halsen, og da kan jeg tenke hvor ille de som har tatt sitt liv må ha hatt det. Jeg har faktisk blitt "henvist" til en slags type "fysuterapaut" som hjelper deg med deg selv og puste og få alt det vonde ut av kroppen, jeg har selv gått med så mye vondt inni meg at leddene mine er krenget helt sammen, så jeg kan faktisk ikke skrive med blyant på skolen, og kan heller ikke spise med gaffel, fordi det har gått så langt. Jeg har også blitt henvist til bup ( noen som snakker med barn og ungommer hvis de trenger det ) ikke det at jeg trenger det fordi jeg har det fælt , for det har jeg overhodet ikke men jeg har holdt på så mye inni meg uten og fortalt det til noen at det faktisk har ødelagt leddene mine. Så det er så viktig at de som blit mobbet,har spiseforstyrrelser eller er lei seg, eller hva enn de skulle være, ikke holder det inni seg, det kan gjøre så mye, blant annet ødelegge ledd, gjøre at man tar livet sitt og så forferdelig mye mere vondt. Bare et ord kan skape milloner tanker og følelser. og vist du ser noen blir mobbet, VÆR tøff og si ifra, ikke bare se på, selvtillit gjør en person sååå mye mer sexy.

"twinkle twinkle litte whore you are not on jersey shore" 19% har tatt selvmord av den setninga.

-Sandraangela

 

 

I tried, you lied, i cried ,and i dont know why.

 • PUBLISERT: 07.10.2012, 18:30 - KATEGORI: Temablogging
 • - KOMMENTARER:
 • 7

innlegget har ingen tidspunkt det gjelder for, skrev det bare fordi noen spurte om jeg kunne temablogge, tema velgte jeg selv.

Når han du var så glad i, han du elsket sånn, han du gjorde så mye morsomt med, når han du ikke klarer slutte tenke på, han du feller noen tårer for, når han ikke er inntrisert i deg lengere, enda du fortsatt for sommerfugler i magen av å snakke med han og se på han. Du vil ikke leve et liv uten han mere, ingenting er viktig lengere, det er ikke viktig hvordan du ser ut, det er ikke viktig og få i deg mat, det er ikke viktig og dra på skolen og gjøre det må og skal for og leve. Du gjemmer deg bak det falske lille smilet dit hver dag, for og sleppe alt og alle, når du er i senga di, setter du på spotify listen din du kan gråte over og tenke på alle minnene dere hadde sammen, mens du klemmer fast i puten din. Mens du gråter og grubler inni deg, hvorfor ikke meg lengere? hvorfor ikke oss lengere? og slik fortsetter det leeeeeenge lenge.

Helt til du faktisk kommer til et punkt i livet, hvor du finner ut at du ikke kan bruke livet ditt på og leve i et mareritt. Kanskje du møter en annen, som du kan være glad i, som du kan elske, som du kan gjøre mye morsomt med, som du ikke klarer slutte tenke på. Men det er da han kommer tilbake, han som gjorde deg så trist, han som rev deg ned, han som ødela deg. Da kommer han tilbake for og ødelegge for deg og han du nå har falt på plass for, du er dum nok til og gå på hele greia, du får følelser igjen for han du skulle glemme for resten av livet ditt. Du mister han du faktisk kunne fått det fantastisk med, du mister ikke bare han, du mister mange. Men det gjør deg vel ingenting, ettersom at det bare finnes en gutt i livet ditt. Enda han er den som har såret deg aller mest. Du lever i den gamle lykkerusen du hadde for han for noen uker,månder kanskje år.

Men det er da du bare har han igjen, ingen andre og henvende deg til, det er da han skal ødelegge alt igjen. Det er da han forlater deg, det er da han mannipulerer deg til ditt og datt. Nå står du helt alene, nå har du ingen som kan komme og trøste deg, ingen gutt som kan være der for deg. Du er tilbake i samme gamle mareritt, du blir gråtende i sengen, du klemmer deg inntil puten med denne gangen med nye grublene spørsmål, hvorfor gjorde han det med meg? hvis han ikke liker meg, hvorfor ble han da sjalu på at jeg var med en annen? desverre kan ingen andre en han gi deg svarene.

Eneste medesin til og ikke havne tilbake i marerittet er nok det vanskeligste, du må kutte han ut. Du må kutte han helt ut, slett bilder av han, dere sammen, slett han fra alt fra telefonlisten til facebook. Be venner la være snakke om han, når du er tilstede. Men du må forvente at han gjør alt han kan for og få deg tilbake, det er da du skal være sterk og stå imot.

-Sandraangela
husker dere meg som den personen?

 • PUBLISERT: 14.09.2012, 16:28 - KATEGORI: Temablogging
 • - KOMMENTARER:
 • 7Jeg vet jeg har forandret meg så UTROLIG mye på et år. Noen har lurt på om jeg har forandret personligheten min, og ja det har jeg. Men jeg føler vel at jeg er snill, håper hvertfall det. Før var jeg veldig "sløv" gikk mye i hettegensere og kjedelige bukser. Men så ble jeg jo "større" og begynnte og inntrisere meg for mote, sminke og hår og alt det der, og seffølgelig det vil alltid være haters, og takk for at dere gjør meg berømt:* Det er klart dere har sikkert alle mange forskjellige meninger om meg, noen mener kanskje jeg er for liten til og bruke sminke, eller farge håret eller hva det skulle være, men det er ikke opp til dere, det er opp til meg, og hva min familie syntes om det.

Det går faktisk være en kjeeempe grei person fordeom man har blondt hår. "barbie is false" før det første mener jeg selv at jeg overhodet ikke er noe barbie, men det bryr jeg meg lite om, men hvorfor er "barbier" falsk? hvorfor ikke en "emo" for eksempel? hva er forskjell med selveste personenene? uansett om de begge har et helt ulikt utsende, er det jo ikke noe fasit og forskjell på insiden i den grunnen. Syntes dere skal tenke litt gjennom det før dere går og slenger dritt og kaller og er frekk mot de som velger og "pynte" seg litt ekstra.

La oss si at en person er litt rundere en de andre, kanskje lesbisk,kutter seg og sliter med seg selv ( JEG HAR IKKE NOE IMOT slike personer ) men da er det som regel slik; "ikke kall hun noe, hun er kanskje ikke verdens mest peneste, men hun er snill"  er det fordi mange av dere er sjalu på de som pynter seg veldig? er jo AKKURAT det samme for en jævla barbie, hun blir vel også lei seg av ting??

Tenkte også og svare på noe som passet i dette innlegget, si 3 personer du ser opp til og hvorfor. Jeg ser opp til frida ( twilightfrida.blogg.no ) fordi jeg syntes hun er kjempe pen, og snill, også skriver hun så utrolig flotte tekster på bloggen sin, og hun har virkelig peiling, hun bryr seg om alle, og er noen lei seg, er hun alltid der med smilet sitt. Vet ikke om flere jeg "ser opp til" men maange jeg virkelig beundrer.

Var egentlig ikke noe budskap i dette innlegget, bare en del spørsmål jeg syntes er så teite og virkelig vil ha svar på, men det logiske og lette svaret er vel at de som har det dårlig rekker ned på andre for og føle seg selv bedre.

gamle bilder. det øverste er over ett og et halvt år siden..rart og tenke på.

-Sandraangela

 

 

Er du kortvokst?

Jeg vet jo ikke hvor kameraet mitt er, så Sandra sa jeg kunne temablogge. Jeg har egentlig ingenting å temablogge om. Hver gang jeg skriver det blir det bare rart. Så dette blir et kort innlegg!Sist gang jeg blogget om selvtilitten min var det kun Amanda som så det før jeg slettet det. Og hun kjefta på meg og sa at ingenting av det jeg skrev om meg selv var sant osv. Men nå skal jeg ikke skrive om absolutt alt jeg hater ved meg selv. 

Jeg har alltid vært veldig liten. Når jeg var født lurte til og med jordmoren (?) på om jeg var dverg. Når jeg gikk i barnehagen var det liksom ingen som brydde seg. I 1.klasse begynte folk å kommentere det, og jeg begynte å bry meg. Det gjorde selvfølgelig ikke så masse da, men jeg husker i 4 klasse. Da begynte jeg å bry meg masse om det. Husker folk lurte på om jeg var kortvokst, selvfølgelig mente de fleste sikkert ikke noe dumt med det, men jeg ble jo selvfølgelig lei meg. Og folk begynte å kalle meg masse lita. Jeg husker jeg av og til bare hadde lyst til å slå ned alle som sa det. Jeg er veldig lav, la oss si at det er 2 klassinger som er høyere enn meg. Og 1.klassinger som nesten er like høy som meg. Det er ikke så morsomt. Jeg er 1.30-1.33 ( er alltid forskjellig, kommer ann på hva jeg bruker til å måle meg med? ) og går i 7'ende.  At alle som jobber i butikker lager en syk babystemme til meg når jeg skal betale eller noe sånt. Eller at alle blir helt sjokka når jeg sier at jeg går i 7'ende, og at de ikke tror på meg. At alle spør om jeg er lillesøstra når jeg er med bestevennina mi. Hver gang jeg er med noen venner, og de skal møte noen, blir jeg så "redd" nesten. Jeg sier alltid "hva om de kaller meg dverg?" Jeg VET at jeg er lav, men selv hater jeg egentlig å høre det. Jeg hater når folk er så dumme å ikke tenker seg om, plutselig kan de si "Du er så lav!" SORRY IDIOT MEN DET VET JEG, DU SLIPPER Å GNI DET INN!!!!!!!!!! Eller når folk kommer med spørsmål som "Hvorfor er du så lav?" GÅR DET ANN Å VÆRE SÅ JÆVLIG DUM??? DET ER AKKURAT DET SAMME SOM Å SPØRRE "HVORFOR ER DU IKKE LAV???" sorry, men jeg lurer på hvor mange skruer de fucka personene har løs i hodet sitt. Det er sånn at av og til elsker jeg å være lav! Jeg får ofte sitte på ryggen til folk, får ofte plass små plasser, og jeg bare liker det! Men av og til kunne jeg ønske at jeg var litt høyere, men samtidig, liker jeg meg jo egentlig sånn som jeg er. Noe som irriterer meg kjempe masse er når folk skriver "jeg er passe høy" fyfaen, alt er passe høy. Omså du er 1.30, 150, eller 170. Alt er passelig! Du når ned til bakken. Da klarer du det. Lev livet, drit i hva andre syntes om deg. 

Størrelse har ikke noe å si. Noen er lave, noen er høye, noen er tjukke og noen er tynne. 

- elly
DU forandret alt, du er den beste i verden

Jeg er så lykkelig nå, at om jeg brekker foten, slutter jeg ikke å smile.

For bare en månded siden, lå jeg hjemme i den hvite , mjuke og hjerteformede sengen min, og bare gråt. Over alle 100 grunnene til og gråte, jeg satt på et falskt smil hver gang jeg gikk ut døren. Av og til ble det for mye og "skjule" . Da knakk jeg bare sammen. Hvorfor måtte følelser finnes? hva faen er bra med de? de ødelegger jo bare, hvorfor må "minnet" finnes i hjernen? hvorfor må vi huske de gode tingene som fører til de forferdelige minnene? Hvorfor kunne jeg bare aldri bli født og sleppe alt dette?

Men nå skjønner jeg at abselutt alt med følelser er bra, det er bare om du tar alt for feile valg, de blir det ondeste og vanskligste i verden. Men når du tar de rette valgene, går for hjertet ditt, VET at dette er det du vil, da er følelser det BESTE i verden. Du lever i en "lykkerus" . Nå når jeg skriver dette smiler jeg bare bredere og bredere. Også fordi jeg snakker med han som gjør at alt har blitt sånn det er. Han som gjør jeg kan smile så stort idag, og hverdag. Jeg elsker deg så høyt, at om jeg måtte ha ofret meg for deg, så hadde jeg gjort det. Det er så godt og vite at du virkelig er der for meg, du kan snakke med meg om alt, og jeg kan ihvertfall snakke med deg om alt.

Kaller deg for sweet babygirl, kaller deg for dronningen av my world. Kaller deg for noe du ikke har blitt har blitt kalt før. beste❤

I en stund var jeg også veldig lei meg, og vurderte mange ganger selvmord,noe jeg angrer på. Men fordi jeg følte gutter bare brukte meg , brukte meg for og bli populær? brukte meg for og kline og kysse. Brukte meg for alt egentlig. Og da følte jeg meg som ingenting, jeg følte meg som et tomt menneske med bare et hår, et ansikt noen øyne en munn og en kropp. Ingenting innvendig. Og tro meg, den følelsen er forferdelig.

Men NÅ vet jeg at jeg har en som bryr seg om "meg" også. Og ikke bare utsende og kroppen min. En jeg kan være med helt ufikset på håret, null sminke og alt. Og allikevel kaller han meg verdens fineste. Du er virkelig verdens beste, og at jeg elsker deg så høyt, trodde jeg aldri kom til og skje. Den gangen, de timene vi var ilag, ble jeg helt endret. Og hver gang ( så og si hele tiden) jeg snakker med deg, er jeg alltid i godt humør og smiler og ler for meg selv.

Elsker deg verdens beste. Du får meg spinnvill. ja han veit hva vil, uten munn det ekke chill.

-Sandraangela

 

Den verste følelsen

 • PUBLISERT: 19.07.2012, 20:01 - KATEGORI: Temablogging
 • - KOMMENTARER:
 • 5

Når du sitter hjemme, helt alene. Og du føler at alle hater deg, at ingen vil være med deg. Du prøver så godt du kan. Du føler at alle finner på unnskyldninger for at de ikke skal være med deg, at alle velger andre fremfor deg. Du vil bare gråte, du vet ikke helt hvorfor. Alt du gjør er galt. Sånn som du er, er galt. Det å føle at du ikke er god nok.Det er en ekkel følelse. Du lurer på hvorfor du ble sånn? Hvorfor kunne ikke du bli litt mer som henne? Du er god nok. Du er like bra som alle andre. Du må ikke være mer som henne. Alle skal være forskjellige. Du skal være som du er, det skal de andre respektere. Ikke bare fokusere på de dårlige tingene, men også de gode. Også å respektere seg selv, og fokusere på hvorfor du er bra. Hvorfor du har folk som er glad i deg. Det finnes folk som ikke liker deg, og prøver å dra deg ned. Få deg til å føle deg lite verdt, og få deg til å føle at du ikke er god nok. Ofte av sjalusi, eller bare fordi de har det dårlig selv. Selv om én person ikke liker det, betyr ikke det at det er mange mange andre som liker deg!
Du er blitt som du er blitt. Vær deg selv. Ikke prøv å forandre deg, bare for at du skal bli sånn du tror at andre vil at du skal være. Hvordan vil du at en person skal være? Helt perfekt? En helt perfekt person finnes ikke. I hvertfall ikke på jorda. Alle har en gang vært slem. Alle har en gang tenkt noe slemt om andre. Kanskje ikke en baby som har levd i en dag, men du skjønner. Selv når du krangler med søstra eller broren din, er du jo faktisk litt slem. Du er ikke perfekt, men du er god nok.

- elly

MITT MEST PERSONLIGE INNLEGG.

Dette skriver jeg ikke til noen, eller en spesiell tid. Heller til alle, og alt.

Det er vanskelig og gi slipp på ting, det er ekstra vanskelig gi slipp på personer, og enda vanskligere og gi slipp på følelser og minner. Og når man først kommer dit hvor man må gi slipp på noe, må man også dit hvor man må gi slipp på følelser og minner. Og det er ikke akkurat det letteste i verden. Vi alle mennesker kjemper for og komme dit vi vill, noen er heldige og klarer det. Andre er ikke fullt så heldige.

Jeg har også vært gjennom så utrolig mye vondt, og den dag idag kan jeg gråte over det, noen ting kan jeg bare le av. Men så er det jo alltid noen som er ute etter og ødelegge for andre,mens resten har motet til og skrive positive ting til andre, og ikke lete etter andres feil. Dere som er slik, setter jeg så utrolig stor pris på! Dere er tøff og kul. Men dere andre derrimot, som bare må bruke sikkert 5-10 minutter og utforske et bilde, for og finne "feil" dere ser jeg så ned på, hva faen er det dere når opp med det? lav selvtillit, og folk som tenker dere har et så jævli liv. Det er helt i orden for meg, dere kaller meg den store bitcha som er dritfalsk, men hvem er det egentlig som er bitch her? du, du som må nedtrykke andre for og føle deg selv bedre. Og falsk? kjenner du i det hele tatt meg da? jeg skal ikke beskrive meg med fullt av positive ord, men en ting, jeg er ikke falsk. Og kjære søte stakkarse lille deg, som har kommentert en del i det siste, og kommentert bare dritt. Også har du brukt andre navn og kalt deg Sofie osv, og skrevet ; Enii med hun over. Også kalt deg Lisa; ja helt eni med de over. Altså sorry, men vi har IP-adressen din. Og vet det bare er du, som er litt syk på oppmerksomhet. Og gratulerer du har vunnet min, jeg gir deg all oppmerksomhet, jeg syntes synd i deg. Men jeg gir faen i hele deg,siden du er så barnslig og teit. Og jeg prøver og ikke bry meg om dine sårende kommentarer, men av og til blir det litt for mye, når jeg blar gjennom kommentarfeltene ser jeg alle de kule personene som tørr skrive positivt om andre, og der kommer du og kommer med de styggeste ordene og setningene i verden, det er litt vanskelig og , overse det.

Men hvertfall alle har noe de sliter med, eller av og til er lei seg for. Jeg,gråt igår fordi jeg så en film som minnet meg veldig mye om mange personer, jeg har mått gi slipp på. Også var det også med noen som måtte slenge dritt. Og her er et lite hint, de ble banket. Og værsegod får en fin oppmerksomhet. Det eneste folk, tenker om dere. Er at de missliker dere... bytheway, jeg måtte gi slipp på pappaen min i mars 2003. Og ikke ha en pappa i huset, eller en jeg aldri kan besøke, og tenke at han ikke er her, det er den VANSKLIGSTE følelsen i verden. Og så mistet jeg oldeforeldrene mine, også katten min, også nå i februar 2012 mistet jeg bestefaren min. Og ja mamma fant seg da en kjæreste i 2008, han hadde mye problemer, noe ikke vi viste om. Vi flyttet ned til Stavanger i juni 2009, det ble mye krangling mellom han og mamma. Jeg savnet vennene mine, familien min og alt. Jeg viste at dette aldri kom til og gå, jeg kunne aldri i livet trivdes her mere. Men så skjedde det noe, vi flyttet tilbake til Harstad i desember 2009. Men fortsatt lamme kjæresten til mamma. Ting fungerte ikke her heller. Så gjorde mamma det slutt med han, han flyttet tilbake til Stavanger. Ting var helt annderledes, jeg fikk meg verdens beste kjæreste, som jeg ble så utrolig glad i. Når det ble slutt, var jeg helt knust. Jeg gikk ikke UT av rommet mitt på 2 dager. Og ikke ut av huset på sikkert 3 uker. Jeg begynnte og skulke skolen noen ganger, jeg var helt knust. Jeg tenkte ofte på hva som var meningen med livet, begynnte og lure på om livet etter døden, skulle jeg ta sjansen? NEI. aldri i livet. Jeg kan ikke finne på å ta mitt eget liv, på grunn av en gutt. Hva er det jeg tenkte på. Og dette ordnet seg, fordi jeg har verdens beste mamma, jeg snakker med om ALT. verdens beste venner, jeg også snakker med om ALT. Og vi hjelper hverandre. Og det er så godt.

Men etter mange månder med skriking i senga, till i collapse. Så gikk det faktisk over, jeg ble kjempe glad i han igjen, og har verdens beste venner,hvertfall han. Ting ble så bra igjen. Jeg hadde aldri sett for meg, at jeg skulle flire igjen. Men nå, jeg flirer sikkert 100 ganger for dagen, elsker livet ! og har du tenkt og ødelegge det for meg, så synd, det klarer du ikke.


love you. alt<3

søteste mamma!

-Sandraangela

 

 


Fake,bitch,whore.

 • PUBLISERT: 27.05.2012, 00:19 - KATEGORI: Temablogging
 • - KOMMENTARER:
 • 9Uansett hva man gjør idag, blir man dømt for alltid. Gråter jeg er jeg dramaqeen, bruker jeg sminke er jeg falsk, sier jeg mine meninger er jeg bitch. Sier jeg ifra hva som er rett og galt er jeg englebarn. Er det mulig leve en uke uten og bli dømt til noe som helst? jeg så det bildet Ellinor la ut tidligere igår, jeg savner ekstremt da vi var små og rykter ikke fantes, baksnakking var bare om at hun hadde en stygg dukke elns. Da vi hadde mye mere tid med foreldrene våre, da vi ikke trengte beskymre oss for hva andre syntes om oss. Vi bare var oss selv og hadde det gøy. Åh som jeg savner det... i det siste har jeg virkelig kjent at det har vært tøft og være i "voksealderen" ... er liksom da alt drama skjer. Alle har gråt og vært lei seg, alle har vært uvenner og det har vært mye tårer. Også i det andre øyeblikket er alle glad,også er det rene helvette igjen. I det siste har jeg snakket veldig mye med Margaret om ting, hun har det litt likt som jeg hadde det for en stund siden. Merker jo veldig hvor lei seg hun virkelig er, er ikke særlig rart heller, hvordan enkelt av dere som har hun på facebook eller leser bloggen hennes skal reagere på alt hun skriver eller sier, hun blir ikke mere glad av og logge på facebook og lese grusome meldinger, ettersom hun har det tungt fra før av også. If you break her heart, i break your face:) Mange dømmer kanskje meg og Margaret for utsende becuse vi bruker en del sminke og bryr oss om utsende. Men som dere anonyme skriver, utsende er ikke alt whores :) ... nei det er kanskje ikke det. Da trenger dere vel ikke dømme oss for bare utsende heller da? da går det vel og bli litt kjent med personlighetene vårres før dere dømmer oss til de falske,bitche horene,tenk litt på det da. Dere skal liksom alltid ha en grunn til og hate, tenk om du sa noe utrolig sårende til en person. 5 timer senere stilte hun seg forran en bil og ble påkjørt, og døde. Det siste du sa til den jenta var noe forferdelig, som hun overhodet ikke klarte takle. Hadde du følt deg like kul da? tror ikke det, tror du hadde følt deg som verdens største idiot og bare hadde lyst sku til bake tiden med en gang, du hadde kanskje begynnt og tenkt selvmords tanker også? fint for deg.

Og dette har jeg noen ganger tenkt, du kan først si til en jente du elsker henne, så til en annen, og deretter til en annen. Du sier jeg ikke skal nevne det til noen.. jeg gjør ikke det, men så plutselig har jeg gjort noe galt, så kaller du meg de styggeste tingene en jente kan få høre. Jeg har sagt , enn om jeg tok selvmord, et svar kom ikke. Hva om jeg gjorde det for og bevise deg at jeg virkelig mener tingene jeg sier? tenk om jeg tok selvmord der og da. Gudber, du hadde angret! du ville ikke levd, du ville ikke skjønnt at jeg virkelig tok meg så nær av noen få utrolig sårende ord. Men unnskyld altså de få ordne du ga, de var nok til at jeg startet på selvmord brevet mitt og på vei til himmelen, eller jorden, eller helvette. Eller hvor man kommer når man dør da. Poenget mitt er, slutt og vær så utrolig slem, og tro dere er jævli kul, alt dere når opp til er at folk begynner gå i hat mot dere,når de finner ut hvordan dere behandlet den jenta. Du vet aldri om en person faktisk ligger hjemme og gråter nå på grunn av du netopp såret henne, du vet ikke om den personen tenker på selvmord nå, du vet ikke om den personen bare vil dø på grunn av deg. Skjerp dere.blir serriøst lei meg over hvor mye verden forandrer seg når man blir større. alt var så lett før.

kjente meg litt igjen der, med margaret:*

ta vare på det du har... du innser ikke hva du har før du mister det.

Margaret vi to:*-Sandraangela

vært mye temablogging i det siste,på grunn av denne tiden har det vært en del drama. Og mange har spurt om jeg kunne blogget sånn her igjen. Og da tok jeg meg tid til det da. 

Delete my feelings for you.. error.
Dere tror dere vet alt om meg, dere tror dere vet hvem jeg snakker om,dere er sånn 99%100 sikker på det. Egentlig er dere 40%100 prosent sikker på det. Etter dere har lest dette innlegget sender dere meg 10000 meldinger på facebook, om var det han jeg snakket om. Da vet jeg, det er bare det dere bryr dere om, ikke om meg og hvor knust jeg egentlig er. Bare om det er han, han jeg elsker så mye. Det er veldig lenge siden nå, jeg ødela det, slik som jeg nesten alltid gjør. Jeg innser alltid etterpå at jeg ødela for meg selv istedet. Hvorfor gjorde jeg det? fordi jeg trudde jeg kunne stole på deg. Hvorfor kan jeg bare ikke si det til deg istedet? fordi jeg er for redd. Redd for alle spørsmålene,blikkene,reaksjonen din. Alt med deg. Du er min største frykt, det har du alltid vært. fordi jeg aldri vet hvordan jeg skal være for deg.

Dere tror at jeg er en liten rosablogger som alltid har det bra, lever sin lille fjortisverden i sin lille rosa beskyttende boks. I alle verden? nei slettes ikke. Jeg kan gråte hver eneste dag. tenk om alle bruker meg? slik gråter jeg hver dag nesten. Jeg kan ligge i sengen min og synes synd i meg selv i flere timer, og hele dagen, og hele uka. Jeg kan sitte på badet og se meg i speilet, hva er galt med meg? jeg prøver alt jeg kan. En dag kom du og sa; tenk om du ble blond, lurer på hvordan du ble seende ut da. Dagen etter farget jeg håret blondt, du sa jeg ble kjempe fin. Noen uker etterpå sa du, jeg savner det brune håret ditt, 2 dager etter farget jeg håret mitt brunt. Også igjen sa du men du var mye finere blond da, så ble jeg blond. En dag sa du jeg var litt blek, jeg kjøpte meg 2 nye selvbruningsprayer, jeg gjorde meg brun. Neste dag sa du jeg var deili,brun og blond. Endeli noe som kunne gjøre meg litt glad, tusentakk, du reddet uken min. Jeg husker alltid vær dag var du så snill, om noen kjeftet på meg, eller skulle gjøre meg noe, var du der og beskyttet meg. Og en gang sto vi ute i skolegården og der var en jeg kranglet litt med, du begynnte igjen og beskytte meg, så til slutt havnet du i en slåsskamp. du ble liggende på bakken uten pust, skadet over hele deg. Det eneste som kom ut av deg, var jeg har det bra, elsker deg. Hvor søt går det ant og bli. Elsker deg å. overlat på jord, overalt! du bare vet det ikke. kanskje nå? du er den jeg er mest knyttet til, det er kanskje rart. Men ja sant nok. Elsker deg.

-Sandraangela

Les mer i arkivet » Februar 2016 » September 2015 » Juni 2015


Vi er to jenter med navnene Ellinor og Sandra, født i 2000, som blogger sammen. Vi har blogget litt mer enn to år og blogger hovedsakelig om alt fra sminke og innkjøp til hverdag og følelser.


+ Legg meg til som vennhits