shitkid til nerd

 • 24.02.2017 · 17:21 · Blogg · 4 kommentarer
 • Tusentakk, igjen. Tusentakk for fine tilbakemeldinger, det er ingen selvfølge på et slikt innlegg hvor man åpner seg om sitt innerste. Ellers blir jeg veldig rørt at "så" mange tok kontakt for råd og syntes jeg satt ord på noe de kanskje har slitt med selv,- DA senker det skuldrene mine enda mer om det å skulle bry seg hva alle andre tenker, psykisk syke er tabubelagt og synd er det for det å snakke med noen, skrive det, få det ut.. gjør kroppen så mye lettere. Jeg selv leste bloggen til Anniken ( annijor ) når jeg var på mitt mørkeste og ble plassert i en helt annen situasjon når noen andre beskrev tankene mine så godt, fordi jeg følte meg så grusomt alene med de.

  Tidligere var bloggen en smule overfladisk fra min side, shopping, sminke youname it..  det vil jeg fortsette med det også, det er greit å koble av å være i en litt "rosa" verden, å grave seg ned i problemer kommer man ikke langt med og en liten avkobling kan gjøre så mye. Grunnen til at jeg forteller dette er fordi jeg kommer til å bruke bloggen som mitt hjelpemiddel også blir det en bonus dersom noen henter noe ifra det. Litt rosa og litt tanker.. for prøve finne en balanse mellom de.. også er dere hjertelig velkommen til å komme med ønsker på hva jeg kan blogge om ♥  Er ellers blitt en ordentlig nerd på å være en livsnyter og være tilstede i øyeblikket, mindfulness er noe jeg må lære meg.. getting there. 

  God helg oooog vinterferie!! Iselin er på tur til meg snart, vi skal ut en tur dersom vi ikke ombestemmer oss i siste liten, kjent stil. Men planen er å fikse oss sammen å dra ut! Har enda ikke fått vært i dusjen eller gjort noe... produktivt, så får kanskje komme i gang med et eller annet. Spotify blir det.

   

  07.03.2017 kl.15:44

  Fortsett med bloggingen! Har det selv likens som deg, og jeg ser opp til deg!❤
  Anonym: åå.. tusentakk <3 <3

  Harstad gutt

  15.06.2017 kl.05:48

  Hei ville bare si at du e utrolig nydelig og hadde vært gøy å bli kjent med deg❤️
  Harstad gutt: åå, så koselig å høre.. ta kontakt <3

  Skriv en ny kommentar:
  Vi er to jenter med navnene Ellinor og Sandra, født i 2000, som blogger sammen. Vi har blogget litt mer enn to år og blogger hovedsakelig om alt fra sminke og innkjøp til hverdag og følelser.


  + Legg meg til som venn  hits