egentlig greit

 • 23.02.2017 · 15:28 · Blogg · 6 kommentarer
 • Hei! Det føles rart å skrive her igjen, men jeg visste vel at jeg kom til å la fingrene mine gli over tastaturet å trykke publiser.. en gang. Det er sykt hva denne bloggen har gjort for meg, den har gitt meg så mye. Vi startet bloggen når vi var elleve år, super forelsket i dans og spansk.. bailandonerds = dansenerder. Vi har vært på topplisten, jeg har lagt ut mine innerste tanker og fått respons på det, delt utallige bilder og minner, takk!

  Jeg skal være ærlig med dere. Jeg har alltid likt blogg, skrive, lese og ta bilder. Dette var min favoritt hobby +- dans. Jeg har mange tanker, men har aldri vært flink til å sette ord på de. Jeg har alltid vært den første til gi råd og hjelpe venner men har aldri klart si det samme til meg selv.. jeg har satt meg selv i bakerste rekke og lagt all min energi i å "hjelpe" og være nummer 1 for alle andre, glemte meg selv. Redd for å vise verden...Sandra. Alltid sett etter en bakvei for min største frykt har vært fokus på meg. Jeg er en ganske lukket person som slipper veldig få inn på meg. Av den grunn ble det veldig vanskelig skrive en offentlig blogg. Da åpnet jeg meg med mine tanker og satt mitt navn på de. Det var skummelt.

  Veel, i mellomtiden har jeg vokst som person (obvious) gått på flere smeller.. men tatt med meg lærdom og inntrykk jeg bruker for å gå veien videre.. NÅ vet jeg.

  Alle prater og ler, stresser i full fart for å komme i gang med det ene og det andre. Fest? Sminke oss sammen? Skal til helgen? jeg hører ikke. Samtalen går på autopilot, har ikke fått med meg halvparten. Ja såklart, når? .. glad i deg! Mange folk, neitakk. Det blir for mye...bullshit? Jeg trenger utfordringer. Tror du på et liv etter døden? jeg hører deg. 

  Øyne er skumle. Å møte blikk er en utfordring, for det sier så mye. Øyene kan si så mye mer enn noen ord. Prater du? jeg er lukket, du kan velge hva du vil si.. jeg tror deg ikke. Det er for mange, for mye og en evighet. Hva som helst for deg, ingenting for meg. Hva er ingenting? er dette ingenting? hva er meningen med livet? finner ingen, leter etter hint for å holde meg...her. Depresjon er noe dritt og kan gjøre så forferdelig vondt helt til du ikke føler noe som helst. En følelse av å miste seg selv. Elsket jo å tegne, elsker rosa og elsker deg. Men så var det bare en følelse av ingenting.. og skyene er fortsatt bare grå. 

  ♥ ikke gi opp . du ER og du SKAL ♥

  Dette innlegget er skummelt publisere, men det er egentlig ganske greit.  Jeg skriver det for jeg har vært der, jeg vet at det er ikke umulig, solen vil stå opp og fargene vil komme tilbake, men det er en stor jobb og starte på noe som føles tapt. Teit klisje, men det kan bare gå en vei. Skyldfølelsen som er så tung å bære, SLIPP. Du trenger ikke gå rundt beskymre deg over alt og alle, det er IKKE din feil. Du kan ikke hjelpe alle. Og du kan ikke bli lykkelig med NOEN dersom du ikke er lykkelig selv.  - note to myself everyday   

  23.02.2017 kl.16:08

  <3

  23.02.2017 kl.17:03

  23.02.2017 kl.19:20

  sykt bra skrevet, stå påå

  Nora Paulsen

  23.02.2017 kl.22:40

  Du e så sykt flink å skrive Sandra ❤️ Fortsett med det

  28.02.2017 kl.12:42

  Stå på!❤

  04.03.2017 kl.11:28

  Skriv en ny kommentar:
  Vi er to jenter med navnene Ellinor og Sandra, født i 2000, som blogger sammen. Vi har blogget litt mer enn to år og blogger hovedsakelig om alt fra sminke og innkjøp til hverdag og følelser.


  + Legg meg til som venn  hits