GREEN FACE

 • 01.04.2016 · 11:24 · Blogg · 2 kommentarer
 • Hei og god morgen til dere! Kreativ overskrift? Det vanskeligste med å blogge altså..

  Her sitter jeg å leser litt forskjellige blogger med ansiktsmaske mens jeg venter på mygirl som kommer snart for å spise frokost sammen med meg. Tror nesten vi må sove noen timer sammen også ettersom jeg nesten ikke har sovet noe som helst inatt. Jeg fikk en del smerter rundt midnatt og tok en smertestillende i håp om at det skulle hjelpe.. nei. Jeg sovnet ikke før i rundt 03 tiden inatt og våknet to timer senere av et grusomt mareritt.. Jeg begynner nesten føle meg litt små gal av alle disse rare tankene jeg til tider kan ha.. men at jeg drømmer er egentlig noe jeg sjelden gjør. Jeg har alltid likt å filosofere, å kan sitte i flere timer å tenke på livet, universet, undre om det finnes noe liv etter døden eller om det er noe imellom himmel og jord vi ikke vet eksisterer engang, jeg syntes det er intressant.. er det ikke? 

  Ellers bortsett fra at jeg er gal xD vet jeg ikke helt hva som er planen for dagen, det er egentlig slik jeg liker det best også. Skal iallefall få ryddet litt på rommet ( igjen.. ) og få skiftet på senga og litt diverse, for også ta meg en dusj, lage noe godt å spise og bli opphengt i netflix noen timer, faen nå har jeg sett ferdig shameless også.. så nå trenger jeg tips til en kul serie som ligger på netflix, liker vel egentlig det meste! 

  -Sandra

   

  facelessfashiion

  01.04.2016 kl.11:41

  så kjekt :)

  bella

  15.04.2016 kl.09:03

  Du har en super blogg helt fantastik

  Skriv en ny kommentar:
  Vi er to jenter med navnene Ellinor og Sandra, født i 2000, som blogger sammen. Vi har blogget litt mer enn to år og blogger hovedsakelig om alt fra sminke og innkjøp til hverdag og følelser.


  + Legg meg til som venn  hits