this is whats up

 • 31.03.2016 · 13:28 · Blogg · 1 kommentar

 •  

  Hei og god formiddag til dere! Nå sitter jeg å hører på musikk og blogger fra mitt lille soveværelset som jeg er blitt helt forelsket i! For litt over en uke siden byttet jeg rom med mamma ( noe jeg syntes var en del skummelt, ettersom jeg byttet fra det største rommet ) men nå angrer jeg ikke et sekund, det var en grei løsning med tanke på at jeg tilbringer så mye tid på å sove og har lite overskudd til å rydde og holde orden i perioder. 

  Ellers er påsken akkurat over, jeg har tilbringt den med venner og familie. Jeg har også hatt fint besøk, vi har koset oss masse hjemme og på hytta, har hatt det supert, noe jeg såklart håper dere også har hatt ♥

  Jeg syntes alltid det er litt rart være alene når jeg har vært omringet av folk hele tiden. Samtidig som jeg elsker å være rundt positive mennesker så liker jeg den rare følelsen når jeg er alene igjen, trives veldig godt i mitt eget selskap, haha føler meg vel egentlig som en eller annen slags freak når jeg skriver slik, men det er normalt sant? Meeen nå ble plutselig den rare følelsen litt trist igjen, i miss you, vil ha deg her hele tiden!

  Now this is whats up, som sagt. Nå skal jeg bare fortsette å slappe av, finne noen nye sanger til spotify listen min og kanskje se noen episoder av shameless før jeg går en tur i finværet med Timo.. med andre ord, ikke noe særlig spennende. Vi snakkes senere!

  -Sandra

   

  Thea Linni

  31.03.2016 kl.13:32

  Åh så hyggelig! Ser ut som du blogger fra et fint sted:D kos deg masse i dag!

  Skriv en ny kommentar:
  Vi er to jenter med navnene Ellinor og Sandra, født i 2000, som blogger sammen. Vi har blogget litt mer enn to år og blogger hovedsakelig om alt fra sminke og innkjøp til hverdag og følelser.


  + Legg meg til som venn  hits