TING SOM GJØR MEG GLAD

 • 23.02.2016 · 17:31 · Blogg · 0 kommentarer
 • Hei! Det er rart, det er rart hvordan noen stadig gidder trykke inn på bloggen med tanke på hvor fraværende jeg er, men takknemlig er jeg for det! Jeg har vært mye syk for tiden, hatt en dårlig periode.. vært mye sliten og trøtt. Har jeg hatt energi har jeg vært sosial. Det er kanskje vanskelig å forstå,- jeg skjønner egentlig fortsatt ikke helt selv.. men jeg må bare ta ting som de kommer. Til tider ( ærlig, den siste tiden særlig ) har det vært vanskelig å tenke positivt. Jeg føler selv jeg mister meg selv, jeg danser ikke lengere, jeg turner ikke lengere, jeg har få skoledager i uken, jeg blogger nesten heller ikke. Det er tungt, det er tungt når du føler livet passerer, uten deg. Jeg har iallefall verdens beste venner og familie som passer på meg. Jeg er så takknemlig og heldig! Det er slike ting jeg må fokusere på når ting er tungt. Det har jeg lært, tenk positivt!  Derfor tenkte jeg lage et innlegg om ting som gjør meg glad. Denne bloggen er begynnt fungere som en slags dagbok for meg, noe dere sikkert har forstått.

  -Hunden min. Timo heter han, han er en peruansk nakenhund. Jeg har hatt han siden 2007, han har siden da vært min aller beste venn, han får meg til å smile uansett, han legger merke til når noe er galt, han skjønner. Han har en enorm personlighet, han er min lykke ?

  -Musikk, det er helt klart en form for terapi.

  -Familien min. Det aller viktigste for meg er familien min. De står på døgnet rundt for meg. Når jeg legger meg på kvelden er familien min det første og siste jeg tenker på. 

  -Mennesker med en dyp og ekte sjel. Jeg blir veldig positivt overassket når jeg møter noen som har noe litt annet å fortelle enn hva som skjedde på festen som var.  Jeg blir glad når jeg hører positivt om andre, jeg blir glad når jeg hører en ekte venn snakke om veninna si som ikke er tilstede. Jeg liker mennesker som ser verden på en litt annderledes måte enn det mange på min alder gjør, eller iallefall tenker. Jeg liker filosofer, jeg syntes det er inntressant høre på tankene til andre om verden, livet og andre ting en bare hverdagen. Vi har et helt univers der ute... det er sykt.   -Når jeg har skiftet på senga, gjort det koselig på rommet og har lagd noe godt jeg kan kose meg med til en bra film eller serie, da slapper jeg av.

  -Når jeg har hatt på meg ubehagelige klær en hel dag og endelig kommer hjem og skifter til koseklær og tar av bhen, dette er noe alle jenter må være enig om er noe av det deiligste som finnes.

  -Når jeg er med venner jeg føler kjenner meg ordentlig godt. Jeg liker når jeg kan få besøk også kan vi finne ut å bare sove sammen. Jeg liker når vi jenter står sammen å sminker oss sammen og bare "tar" sminke fra hverandre, henter et klesplagg fra hverandre, fordi vi kjenner hverandre nok til å vite det er okei og at vi får det tilbake såklart.   -Sandra

   

   

  Skriv en ny kommentar:
  Vi er to jenter med navnene Ellinor og Sandra, født i 2000, som blogger sammen. Vi har blogget litt mer enn to år og blogger hovedsakelig om alt fra sminke og innkjøp til hverdag og følelser.


  + Legg meg til som venn  hits