MIN SMINKE

 • 09.02.2016 · 12:55 · Temablogging · 0 kommentarer


 • Jeg har brukt denne foundasion i litt over et år? mener jeg, den er super lett samtidig som den jevner ut huden på en fantastisk måte! Jeg vil anbefale denne til de som ikke liker tung eller mye sminke, det skal faktisk MYE til for å få flekker,skjoller eller "kakete" hud, hva er vel bedre enn det? Det eneste er at den skulle ha dekket hakket mer enn det den gjør. Men det er enkelt fikse med et lett pudder over!

  Kjøpte dette først for noen dager siden og har brukt det siden.. hittil er jeg faktisk positivt overrasket! Det legger seg veldig fint på huden og holder hele dagen, på meg iallefall, hehe. Dette er heller ikke tung sminke.og gir en naturlig airbrush look, noe jeg elsker!

  Jeg bruker ikke concealer hver dag, heller de dagene jeg skal pynte meg eller trenger å dekke noe ekstra godt.. men da er det disse to jeg har brukt, nå er det vel egentlig bare true match sin jeg kan bruke, ettersom naked skin sin begynner bli ganske så tom.

  Lipliner er heller ikke noe jeg bruker ofte ( mest fordi jeg ikke klarer påføre det slik at det faktisk ser fint ut + for lat til sminke meg mer enn jeg trenger ) men leppestiften derrimot, in love ♥

  Til slutt tok jeg bare bildet av bordet mitt og en del sminke jeg ikke har tatt bilder av, fordi jeg ikke bruker det til hverdag. Det hender jeg bruker mary lou sin highlighter som jeg forresten syntes er verdens fineste og som jeg knuste idag....faen. Når jeg først bruker solpudder bruker jeg bareminerals sitt fra orginal pakken dems, terracotta eller california bronze som også er av bareminerals, siste nevnte er bare helt nydelig.. fineste bronzeren jeg har sett! 

  RESULTAT  Hva syntes dere? Likte dere innlegget? 

  -Sandra   

   

   

      

  Skriv en ny kommentar:
  Vi er to jenter med navnene Ellinor og Sandra, født i 2000, som blogger sammen. Vi har blogget litt mer enn to år og blogger hovedsakelig om alt fra sminke og innkjøp til hverdag og følelser.


  + Legg meg til som venn  hits