THIS is whats up

 • 08.02.2016 · 16:53 · Blogg · 0 kommentarer
 •  

  Hallo! Jeg har det egentlig litt travelt men ettersom jeg ikke blogget igår må jeg iallefall innom en tur å ønske dere en fin dag♥ Idag har jeg vasket,ryddet og skiftet på senga, gått tur med Timo og tatt ut og inn av oppvaskmaskinen.. husmor poeng til meg, haha neida.. slike ting må gjøres uansett, husmor eller ikke. Jeg har også tatt litt bilder av sminken jeg bruker til hverdag, skal ta bilder av meg etter jeg har sminket meg, slik at dere ser resultatet også! 

  Igår var jeg i grottebadet med Heine, vi koset oss masse.. Ellers de siste dagene har jeg bare slappet av hjemme i senga med netflix, godt å få ladet batteriene! Har faktisk lagt meg før elleve nesten hver kveld, la meg før tolv hele helgen også.. men har selvom sovet halve dagen også. Sliten? Ja. Energi? Nei. Og slik er det stortsett hele tiden, så oppdaterer jeg ikke, trenger jeg en liten pause.. til de som skulle lure. Men idag er formen bedre og humøret på topp, det samme håper jeg med dere! 

  THIS is whats up, nam!

  -Sandra

   

  Skriv en ny kommentar:
  Vi er to jenter med navnene Ellinor og Sandra, født i 2000, som blogger sammen. Vi har blogget litt mer enn to år og blogger hovedsakelig om alt fra sminke og innkjøp til hverdag og følelser.


  + Legg meg til som venn  hits