DAGENS INNKJØP

 • 06.02.2016 · 17:07 · Blogg · 0 kommentarer
 • Heei! Jeg kom akkurat hjem, har vært en tur i byen å spist og shoppet litt nødvendigheter som jeg tenkte vise dere, blir egentlig et stress innlegg.. Skal nemlig snart gjøre meg klar til å spise hjemmelaget pizza med familien, senere skal jeg på besøk til noen venner.. vi skal spise god mat, høre på noe musikk og se film, med andre ord en rolig kveld idag også.. det jeg liker beest ( iallefall for det meste ) Jeg har heller ikke glemt at jeg skulle lage et innlegg om sminken min eller hva jeg har i vesken som også var etterspurt. Jeg vet ikke om innlegget blir publisert idag eller imorgen. men jeg jobber med det!

  Anyways, fikk jeg en pakke idag også, med en foundasion, + et kort fra verdens beste farmor.. noe som gjorde dagen ekstra fin♥ Må bare beklage dårlig kvalitet på bildene, har som sagt det travelt, så vi får heller snakkes!  Alt er kjøpt på Cubus bortsett fra pudderet som er kjøpt på Juvelen og og kostene er fra Lindex, til de som skulle lure.

   

  -Sandra

   

   

   

  Skriv en ny kommentar:
  Vi er to jenter med navnene Ellinor og Sandra, født i 2000, som blogger sammen. Vi har blogget litt mer enn to år og blogger hovedsakelig om alt fra sminke og innkjøp til hverdag og følelser.


  + Legg meg til som venn  hits