its friday

 • 05.02.2016 · 20:14 · Blogg · 2 kommentarer


 • Nå skal jeg bevege meg fra sengen til dusjen, i håp om å våkne opp litt, jeg har vært så ekstremt sliten og trøtt den siste tiden. Har bare holdt meg i sengen hele dagen, blitt noen episoder med jane the virgin, litt mat og enormt med søvn, deilig! Hva planene blir for kvelden er jeg fortsatt usikker, bortsett fra at jeg skal ut å spise , ellers blir jeg nok bare slappe av eller være med noen venner, vi får se hva det blir til. 

  Imorgen tenkte jeg ha et lite innlegg om sminken jeg bruker, ettersom det er ganske så etterspurt. Jeg syntes det blir en del vanskelig med video fordi jeg kan ikke se meg selv når jeg filmer med kamera, noe som gjør at det er umulig å fokusere, se rett i kamera, lys og alt som trengs for en bra video.. Men jeg tenker på det, lage en video om ikke så alt for lenge.. noen som har ønsker om hvilken videoblogg jeg burde ha?  Håper uansett dere får en amaziing kveld!  Sett på favoritt filmen, finn fram den fineste kjolen, inviter dine bestevenner, finn fram danseskoene, kos med familien eller hva enn dere liker best! Haha ja jeg trenger komme meg ordentlig inn i bloggingen igjen, så blir det bedre! Inntil videre får dere nøye dere med rare setninger,bilder og ordformuleringer! 

  -Sandra

  Renate

  05.02.2016 kl.20:58

  Video om ditt beste minne!

  helena

  06.02.2016 kl.09:52

  spørsmålsrunde, ka du har i sminke veska de, ka du har i veska de eller nåå :p

  Skriv en ny kommentar:
  Vi er to jenter med navnene Ellinor og Sandra, født i 2000, som blogger sammen. Vi har blogget litt mer enn to år og blogger hovedsakelig om alt fra sminke og innkjøp til hverdag og følelser.


  + Legg meg til som venn  hits