hits

MIN FØRSTE GANG

 • 04.02.2016 · 17:47 · Blogg · 3 kommentarer
 • MITT FØRSTE KYSS

  Mitt orgentlige første kyss skjedde på en ungdomsklubb, eller du kan rettere sagt kalle det en barneklubb som vi hadde på barneskolen jeg gikk på. Jeg gikk vel i 5 klasse og syntes det var så stas å være på klubben, der pleide det som regel være noen eldre også. Jeg var der sammen med noen veninner, så kom en av de eldre guttene og løftet meg bort og kysset meg.

  FØRSTE GANG JEG FIKK MENSEN

  Jeg fikk mensen første gang på Gardemoen, samme helg som Justin Bieber skulle ha konsert, så flyplassen var full av crazy beliebers, jeg la jo stadig merke til flere blikk, men forsto aldri helt hvorfor, helt til en liten gutt peiket på meg og hvisket til moren sin... haha :(

  MITT FØRSTE MØTE MED SMINKE  Ja... trenger jeg egentlig skrive så veldig mye mer? Hahaha syntes tydeligvis det var fint med litt orange farge og mega skille :)

  MIN FØRSTE FEST

  Jeg og noen venner skulle på en såkalt fest, men vi hadde ikke lyst å drikke alkohol og fant derfor på en plan, vi tok en sprite også blandet vi det med enormt mye salt og ristet flasken, i håp om at det skulle se og smake som alkohol. Når vi kom fram til festen spurte noen om å smake, de drakk halve flasken å ble ordentlig "dritafull".. husker fortsatt hvor mye vi lo, ikke helt heldig der neei..  FØRSTE MØTE MED SNUS

  Jeg og en veninne var med noen kompiser på byskolen og så på at kompisene våre syklet bmx. De tok opp hver sin snusboks og spurte om vi ville ha hver vår, det de fortalte oss var at vi MÅTTE ha snusen i, i ihvertfall 2 timer.. hvis ikke kom vi til å spy ( dette var den sterkeste av den type snus ) så etter bare 10 minutter ble vi ekstremt dårlige, og måtte faktisk springe ned til milano og spørre om et glass vann, rett utfor milano, spydde jeg.. ikke kult.

   

   

  -Sandra

   

   

   

   

  04.02.2016 kl.18:10

  Ååå kan du plis ha flere "min første gang"?❤️

  04.02.2016 kl.19:42

  Haha så morsomt innlegg! dette vil vi ha mer av <3 kjempefin blogg

  Margaret Berntine

  27.04.2016 kl.21:24

  haha åhh, den perioden der.. Altså, bildet! Va vell æ som tok det ogsååå :P

  Skriv en ny kommentar:
  Vi er to jenter med navnene Ellinor og Sandra, født i 2000, som blogger sammen. Vi har blogget litt mer enn to år og blogger hovedsakelig om alt fra sminke og innkjøp til hverdag og følelser.


  + Legg meg til som venn