på topplisten etter en dag

 • 04.02.2016 · 14:00 · Blogg · 0 kommentarer
 • Hallo! Vil først starte med å takke for alle fine tilbakemeldinger på innlegget som ble publisert igår, tusentakk! Jeg blir så glad når jeg får positiv respons på det jeg skriver, det gir meg masse motivasjon og blogglyst. Etter innlegget jeg skrev igår har bloggen havnet på topplisten, noe som var overasskende.. etter 1 dag? Klager ikke, så igjen.. tusentakk!

  Jeg har startet blogge for smått igjen, noe som vil si at jeg ikke stresser med det.. jeg blogger når jeg får lyst. Jeg håper dere gir meg masse forslag og eventuelt ønsker til hva jeg skal blogge om. Dere må gjerne bli flinke på å kommentere, jeg skal iallefall gjøre mitt beste! Anyways, nå skal jeg se på jane the virgin (som jeg har veldig delte meninger om, liker serien men syntes det blir litt for mye) tror dere som har sett den skjønner hva jeg mener.  Ellers, så håper jeg dere får en fin dag.. snart helg!   -Sandra

   

   

  Skriv en ny kommentar:
  Vi er to jenter med navnene Ellinor og Sandra, født i 2000, som blogger sammen. Vi har blogget litt mer enn to år og blogger hovedsakelig om alt fra sminke og innkjøp til hverdag og følelser.


  + Legg meg til som venn  hits