kveldsrutine

 • 09.09.2015 · 18:51 · Blogg · 0 kommentarer
 • Hallo kjære lesere! Skulle egentlig skrive dette innlegget igår før jeg la meg, men var så trøtt at jeg bare sovnet av. Tenkte lage en liten "bedtime routine". Rett og slett fordi jeg prøver varriere innleggene mine en del. Vi får bare håpe jeg klarer gjøre en bra jobb, prøver nå iallefall mitt beste. Har ikke en sånn superlang rutine. Det med å dusje og pusse tennerne syntes jeg var litt unødvendig ta med, i å med vi alle gjør det, forhåpentligvis, haha. 

  Det første jeg gjør før jeg legger meg er å vaske bort sminken og deretter rense ansiktet med en krem fra clearasil, du skal påføre denne mens du er våt i ansiktet, slik at kremen forandrer seg til skum på huden, denne skal du vaske bort igjen så fort du er ferdig med å rense ansiktet. Den kan gjøre deg ganske så rød rett etter bruk, men dette forsvinner såklart etter bare minutter. Vil anbefale denne ihvertfall for de som bruker hudsminke hver dag. Sminke tetter porene og gjør slik huden ikke for ordentlig puste, å da setter det seg fort talg og bakterier der, noe denne her fjerner!

  Når det først hender jeg bestemmer meg for å bruke selvbruning, bruker jeg Dove sin. Syntes den gir et veldig naturlig resultat og ikke et så alt for mørkt et heller, har kanskje noe å gjøre at det også er en body lotion? Vet ikke jeg, men uansett veldig greit å bruke en body lotion som gir deg fin farge! Itilegg varer den også veldig lenge, såklart sklir litt og litt av i dusjen.. men ikke så mye som mange andre gjør. Den er også veldig lett å påføre, og er i kremform. 

  Denne bruker jeg så og si hele tiden, og er virkelig til å anbefale! Er en gele som skal styrke neglene og gjøre neglene finere og sterkere. Etter jeg startet med denne har ikke neglene mine knekt en eneste gang, uansett hvor lang de til tider har blitt. Er vel bare et + at den også ser veldig fin ut og gelen er lys rosa.

  Nappe brynene er jo såklart ikke noe jeg gjør hver eneste kveld, men det er alltid noe jeg tar på kveldstid, fordi jeg alltid blir så ekstremt rød. Her skulle jeg kanskje ha nappet en del mer, så ganske så bustete ut ytterst, men bedre og ta litt for lite enn for mye, iallefall når det gjelder bryn. Det har jeg fra egen erfaring, haha uffda.

  Så er jeg klar for å ta kveld, i den fineste og behageligste mornkåpen min, Som er kjøpt på h&m, tror bare den kostet rundt to-tre hundre kroner om jeg ikke husker feil!  -Hva syntes dere?

  -Sandra  Skriv en ny kommentar:
  Vi er to jenter med navnene Ellinor og Sandra, født i 2000, som blogger sammen. Vi har blogget litt mer enn to år og blogger hovedsakelig om alt fra sminke og innkjøp til hverdag og følelser.


  + Legg meg til som venn  hits