SPOTIFY listene mine

 • 08.09.2015 · 16:27 · Blogg · 1 kommentar


 • Idag er det burger Tirsdag! Var utrolig godt komme hjem til burger, chips og brus. Har kjent i hele dag at formen har vært ganske på bunn.. har vært ganske så trøtt og sliten, i tilegg til at telefonen min ble dratt inn på skolen idag, noe som resulterte at jeg ble veeldig dårlig humør. Jeg bruker telefonen min hele tiden og trenger den faktisk så og si hele tiden og, så at telefonen min ble tatt fordi den lå synlig syntes jeg var så ufattelig teit at jeg ble ordentlig sur, haha uff. Syntes egentlig bare det er en bra ting at vi har mobilfri skole, men at telefonen ligger synlig i lomma, å blir dratt inn for det..for drøyt! 

  Nå skal jeg vakse bort rester av sminken også skal jeg faktisk få sovet i noen timer, noe jeg gjør hver eneste dag jeg er ferdig på skolen. Senere idag tenkte jeg vise dere en bukse jeg kjøpte i Oslo, som jeg glemte helt av i innlegget jeg skrev om innkjøpene mine der. Også vet jeg egentlig ikke mer hva jeg kan blogge om de nærmeste dagene? For så spennede er jo verken jeg eller livet mitt, så dere MÅ faktisk komme med litt forslag, jeg vil jo blogge best mulig for dere! 

  Legger med spotify listene mine, ettersom det er en del etterspurt.. MOJOSODOPE er listen jeg hører på hver eneste dag, å den består så og si bare av rap og hiphop! NOVACAINE er en liste med rolig og "deilig" musikk.. elsker den! Bare og subscribe listene om det skulle være noe bra. Gjerne legg link til deres spotify også.

  -Sandra

  Kristi Pedersen

  08.09.2015 kl.16:30

  utrolig kjipt med mobilen! håper du får en flott ettermiddag <3

  Skriv en ny kommentar:
  Vi er to jenter med navnene Ellinor og Sandra, født i 2000, som blogger sammen. Vi har blogget litt mer enn to år og blogger hovedsakelig om alt fra sminke og innkjøp til hverdag og følelser.


  + Legg meg til som venn  hits