for ærlig kanskje

 • 07.09.2015 · 19:29 · Blogg · 1 kommentar
 • Hallo! Idag sto jeg opp litt sent, noe som sikkert også syntes idag på skolen, med andre ord var gårdagens koseklær på og jeg hadde faktisk glemt ta på meg undertøy ( shit er dette for upassende og ærlig? ) uansett skjønner jeg meg selv ikke på hvordan det er mulig glemme undertøy, men har ærligtalt glemt det flere ganger jeg har stresset. Verdens undergang er det jo ikke, får vi iallefall håpe! 

  Nå er jeg i mye bedre form og ganske så uthvilt, noe som kanskje ikke er så rart, ettersom jeg har sovet i 5 timer siden jeg kom hjem fra skolen. Tenkte meg uansett en tur på Stamina å få trent en time eller to, noe som sikkert aldri skjer å det hele ender med en ny oppdatering hvor jeg forteller om hvilken bra film jeg så på netflix og hvor mye potetgull jeg nettopp spiste., neida.. joda.

  Håret mitt og hele jeg så idag ingenting finere ut en dette :

  Har forresten et forferdelig sår på foten som både klør og gjor vondt og ikke minst ser helt for jævlig ut. Skulle sitte på en lett sykkel i forrige uke, hvor jeg presterte å klare klistre foten min fast i eksospotta, hvordan jeg klarte det vet jeg ikke, hvorfor jeg trodde jeg skulle sette foten der har jeg ingen aning om. Sikkert ekkelt at jeg deler så mye rart på bloggen, men syntes av og til det er viktig vise en litt "styggere" og ærligere side av seg selv og ikke bare at alt er så perfekt, for alt er jo faktisk ikke slik at man ser perfekt ut til en hver tid, iallefall ikke jeg, men det er mer en helt okei! Har forresten null sminke på bildet over til de som ikke hadde gjort seg oppmerksom på det, gøy å tørre gå uten så mye som jeg nå har gjort og ikke minst behagelig.  Ha en fin dag fine lesere ♥ Dere må som sagt gjerne komme med ønsker om hva jeg kan blogge om, setter bare pris på det!

  -Sandra

   

  idacosta

  07.09.2015 kl.19:40

  Gøy med litt ærlige innlegg! :D Såret så veldig vondt ut da! :S

  Skriv en ny kommentar:
  Vi er to jenter med navnene Ellinor og Sandra, født i 2000, som blogger sammen. Vi har blogget litt mer enn to år og blogger hovedsakelig om alt fra sminke og innkjøp til hverdag og følelser.


  + Legg meg til som venn  hits