interessant liv? jeg nei

 • 06.09.2015 · 17:32 · Blogg · 1 kommentar
 • Hei! Jeg er en av få personer som virkelig elsker søndager. Idag fikk jeg besøk av Synne så fort jeg våknet, vi spiste litt godt og så film, koselig å våkne til. Nå har jeg vært alene noen timer hvor jeg egentlig bare har slappet av i senga, tatt meg en dusj og nappet øyenbrynene litt, noe jeg serriøst aldri får ordentlig til.. men øvelse gjør vel mester. Gårdagen var også koselig, som alltid når jeg er med jentene mine, bortsett fra at jeg mistet både Jannicke og Tanja iløpet av kvelden.. så endte med å måtte gå hjem alene.. men ellers ingenting å klage over!

  Nå skal jeg snart begynne kle på meg noe annet enn Adrian sin alt for store t-shorte, også skal jeg få sminket meg litt før jeg drar på besøk. Har ingen bilder fra idag, bortsett fra et lite bilde som oppsumerer det meste av dagene mine, men det får holde inntil ikveld iallefall, så snakkes vi snart. 

   

  Håper dere alle har en like fin dag som meg! Så blir jeg veldig glad om dere kommer med litt ønsker på innlegg, hvis ikke blir det jo bare hverdags innlegg, noe som sikkert ikke er så veldig gøy? Ikke vet jeg, har iallefall ikke et super interessant liv, heller det tvert motsatte.. hvertfall fra min side, men virker noen ganger som noe helt annet for andre.. Gi iallefall en liten tilbakemelding ♥

  -Sandra

   

  Annika

  06.09.2015 kl.18:27

  Så fin blogg! Ta gjerne en titt innom min :-)

  Skriv en ny kommentar:
  Vi er to jenter med navnene Ellinor og Sandra, født i 2000, som blogger sammen. Vi har blogget litt mer enn to år og blogger hovedsakelig om alt fra sminke og innkjøp til hverdag og følelser.


  + Legg meg til som venn  hits