back to business

 • 05.09.2015 · 10:35 · Blogg · 0 kommentarer
 • Heeei chikas!

  Begynner bli en god stund siden sist jeg var aktiv her, noe som egentlig har vært forbanna kjedelig også. Har hatt så mange dager hvor jeg har tenkt åå nå kunne jeg heller vært å tatt bilder til bloggen, eller koset meg i senga med varm kakao mens jeg skriver et blogg innlegg! Jeg elsker egentlig å blogge, men har dessverre noen perioder hvor jeg blir litt lei alt, ikke bloggingen generelt, men hvor jeg er lei alt og bare elsker senga mi. Kan neppe bli en bra blogg om hvert innlegg består av at man lå i senga og så netflix og spiste sørlands`chips. SÅ noen ganger må jeg bare ta meg en liten pause, men det får så være! 

  Nå er jeg iallefall i full bloggmodus og gleder meg til stå opp å ta bilder og fortelle dere om dagen min senere, haha så gøy! Jeg kom hjem fra en super koselig klassetur igår, noe jeg også kan fortelle litt om, eller vise innkjøpene jeg hadde, eller eventuelt video? Alt som dere syntes er interessant, så kom gjerne med ønsker ♥  Skal sove litt nå, har fått ganske lite søvn de siste dagene, så blir nok godt sove ut! Men vi snakkes senere, glad i dere! Eller ble det kanskje veldig rart å skrive på en blogg hvor alle kan lese? Er jo ikke glad i alle? Slike småting med blogg er faktisk veeldig vanskelig, sliter alltid med finne noe passende og ikke for dumt, men samtidig ikke for kjedelig. Å når det gjelder overskrift, er det altså helt umulig.. så det blir hva det blir! Har ikke helt satt meg inn i bloggingen heller enda, men det kommer seg.. forhåpentligvis haha :)

   

  Skriv en ny kommentar:
  Vi er to jenter med navnene Ellinor og Sandra, født i 2000, som blogger sammen. Vi har blogget litt mer enn to år og blogger hovedsakelig om alt fra sminke og innkjøp til hverdag og følelser.


  + Legg meg til som venn  hits