BILDER AV DAGENE

 • 30.06.2015 · 21:19 · Blogg · 3 kommentarer


 • Her er noen bilder fra dagene som har vært, nydelig! Idag har vi vært en tur i byen og vi har vært på en isbar, noe som var helt spessielt! Fint er det her da. 

  Men merker jo litt hjem-lengsel, noe som kanskje ikke er så rart ettersom jeg er med mamma stortsett hele tiden, men blir jo ekstra godt og komme hjem da. Skal faktisk få levert in macen så fort jeg kommer hjem, den er helt ekstremt treg og helt umulig blogge med, tror jeg har blitt sittende i en time allerede, å vil ikke tenke på hvor lenge jeg satt igår å prøvde laste inn et bilde, fyf sier jeg bare. Så da blir det jo null pc i noen dager, uke? uker? Men skal uansett få lånt meg en pc til iallefall et innlegg hver dag, maybe to. 

  Blir godt å få det i orden iallefall! Også har jeg frisør time så skal få farget etterveksten, noe som trengs veldig! Så da er det to beskymringer eller irriterende ting ut av verden! Vi koser oss iallefall masse, noe mere en det er det vel ikke å si.. om det skulle være ønkset noen annderledese innlegg er jeg helt åpen for det, hverdags innlegg blir jo litt mye i lengden, det merker jeg jo selv når jeg leser blogger! La oss håpe jeg ikke blir den kjedelige bloggeren, så si ifra om det blir for mye. 

  Skal sove litt nå, Adrian er allerede sovnet på skulderen min og ligger å sikkler, æsj.. haha søt. Så er vi vel våken igjen om en liten time, skal ha film marraton ikveld! Håper dere også får en fin kveld, snakkes<3 

   

   

  Per olav

  30.06.2015 kl.21:50

  Så stygg han var

  01.07.2015 kl.09:49

  Så bra du bynner å bli aktiv på bloggen igjen!!
  Noe så koselig!

  Skriv en ny kommentar:
  Vi er to jenter med navnene Ellinor og Sandra, født i 2000, som blogger sammen. Vi har blogget litt mer enn to år og blogger hovedsakelig om alt fra sminke og innkjøp til hverdag og følelser.


  + Legg meg til som venn  hits