NORDLIGSTE PUNKTE I EUROPA

 • 29.06.2015 · 19:10 · Blogg · 1 kommentar
 • Hallo! Idag våknet jeg skammelig ikke før halv 2, på en mandag..noe som er alt for dårlig, men ikke så alt for rart i å med vi ikke tok kvelden før i 04 tiden. Ellers har vi vært i byen idag også har vi egentlig netopp spist middag og jeg har pakket meg godt under dyna og gjort meg klar for netflix med sjokolade, potetgull og dip, favoritt. Jeg og Adrian har allerede planlagt kvelds maten, blir burger på shell! 

  Igår var vi jo som sagt på Nordkapp, første gangen for min del men Adrian har vært der før, det var helt over forventningene mine, så spennede og fin stemning og ikke minst vakkert, lærerikt var det også! Fikk vite masse fakta fra hvordan det var før og hvordan det er nå, kjempe morsomt for en liten filosof som meg, haha!

  Tok en del videoer og bilder som jeg har gledet meg til å vise dere, men om det eventuelt blir video så blir det ikke det før jeg kommer hjem.   klem til verdens fineste lesere! 

   

   

   

   

   

  01.07.2015 kl.09:48

  Finingan<3

  Skriv en ny kommentar:
  Vi er to jenter med navnene Ellinor og Sandra, født i 2000, som blogger sammen. Vi har blogget litt mer enn to år og blogger hovedsakelig om alt fra sminke og innkjøp til hverdag og følelser.


  + Legg meg til som venn  hits