endelig tilbake!

 • 28.06.2015 · 20:17 · Blogg · 1 kommentar
 • Hallo fine lesere, som utrolig nok er her etter alt fraværet mitt... verdens beste er dere! 

  Men nå har det seg faktisk sånn at jeg er tilbake i bloggingen for fuullllllt, fordi nå er det sommerferie! Noe som betyr at jeg har veldig mye fritid og ikke minst blogglyst, eller faktisk kanskje ikke nå fordi jeg har en sånn "stygge periode" hvor etterveksten min dreper meg, sminken blir ikke bra uansett og bryna vil heller ikke høre, haha.. alle har vel slike perioder? Noe av det værste jeg vet.. vurderer faktisk bare dra på rema og kjøpe en random blond farge og klæsje på. Noen som har erfaringer med det? Sikkert ikke verdens lureste ide, men nå er det virkelig krise.

  Imorgen kommer det masse bilder fra nordkapp, idag har jeg nemlig vært på det nordligste stedet i hele Europa, gud hvor vakkert det var! Jeg og Adrian koser oss masse her hos moren hannes. Vi kan jo snakkes mer imorgen, så kan jeg fortelle litt mer hva vi har gjort osv.. Klem til dere!

  28.06.2015 kl.20:25

  Endeli er du tilbake!! Har vært alt for lenge siden sist haha<33

  Skriv en ny kommentar:
  Vi er to jenter med navnene Ellinor og Sandra, født i 2000, som blogger sammen. Vi har blogget litt mer enn to år og blogger hovedsakelig om alt fra sminke og innkjøp til hverdag og følelser.


  + Legg meg til som venn  hits