trenger kanskje særinger

 • 14.06.2015 · 20:47 · Blogg · 1 kommentar
 • Hei!

  Nå er jeg lagt meg godt til rette for å se noen episoder med orange is the new black og kose meg med potetgull og alt godt vi har i skapet og håpe at huden min blir super fin av det, haha neida, men hadde ikke gjort noe om det faktisk hadde vært sånn at man kunne spise hva man ville og huden bare ble finere av det. På Fredag kom vi hjem fra Tromsø og slappet bare av etter det, igår hadde jeg besøk, også dro vi en liten tur til noen andre venner senere. Idag har vi vært i grottebadet, noe som var veldig koselig bortsett fra at jeg fikk en del smerter i leddene, å kunne derfor ikke være i aktivitet så mye som jeg kanskje skulle vært.

  Ellers så må jeg bare få sagt at jeg møtte noe av det rareste mennesket jeg kunne tenke meg til igår. Dette mennesket snakket og snakket uten stopp, hun hadde også en aldeles sær være måte med å veive med fingrene å si "daaaaah herregud asså, liksom daaaaah" i hver setning hun kom med, som var millioner, å dette var virkelig sånn hun var, ikke noe humoristisk eller tull med det, hun var slik. Å plutselig forandret humøret hennes seg å hun skulle til å slå, sparke, kaste ting i de som var der og oppførte seg på en helt sinnsyk måte. Syntes det er så leit med personer som ikke vet eller klarer hvordan de skal oppføre seg med folk. Men så er det så godt vi er forskjellige, vi trenger vel kanskje noen særinger også. Er jo ganske rar selv da!

  Håper uansett som alltid at dere har hatt en fin dag og en morsom og god helg!

     27.06.2015 kl.20:31

  flott du e sandra! Har du sletta asken din btw? :/

  Skriv en ny kommentar:
  Vi er to jenter med navnene Ellinor og Sandra, født i 2000, som blogger sammen. Vi har blogget litt mer enn to år og blogger hovedsakelig om alt fra sminke og innkjøp til hverdag og følelser.


  + Legg meg til som venn  hits