papir i øyet

 • 10.06.2015 · 16:07 · Blogg · 1 kommentar
 • Goddag, venner!

  Idag sto vi opp i halv åtte tiden og gjorde oss klare til å dra på sykehuset for testing av slimhinnene mine og avspenning.. eller lære kroppen å slappe litt av! Grunnen til det er fordi jeg har en ekstremt stram muskelatur og klarer derfor aldri slappe orgentlig av i kroppen, noe som såklart tapper enormt med energi, i tilegg til det har jeg enorme smerter i leddene og er veldig utmattet hele tiden. 

  Igår var jeg og mamsen på jekta i 3 timer, shoppet og koste oss sammen og avsluttet det med kvelds fra dolly dimples, godkjent! Idag skal vi bare slappe av i leiligheten med godteri og jordbær med fløte, jeg har funnet fram netflix og skal se en film som heter Tammy, noen som har sett den? Handler om en kvinne ( Tammy ) som finner ut at mannen er utro og like etter mister hun jobben og drives til det ytterste, hun bestemmer seg for at hun og sin alkoholiserte bestemor skal dra på flukt. Haha, hørtes ut som min type humor.. men ifølge mamma hørtes det ut som en dritt film, haha happykiller? JA. 

  Anyways er det fortsatt mobil-bilder, blir sånn helt til Fredags kveld eller tidlig Lørdag, skal iallefall blogge masse når jeg er hjemme igjen! Håper alle har hatt og for en fortsatt fin dag♥

  Haha her satt jeg med papir lapper inni øyet for å sjekke slimhinnene, så noe merkelig ut!
  10.06.2015 kl.16:52

  Kan du ha spørrsmåls runde snart??!

  Skriv en ny kommentar:
  Vi er to jenter med navnene Ellinor og Sandra, født i 2000, som blogger sammen. Vi har blogget litt mer enn to år og blogger hovedsakelig om alt fra sminke og innkjøp til hverdag og følelser.


  + Legg meg til som venn  hits